wowowow!


Shooohoooo! Jag är så glad! Det här är verkligen en av de fem lyckligaste dagarna i mitt liv! Jag har världens finaste lägenhet! Hög hög hög! Tralalalalala!

Jag får nog återkomma när mitt rus har lagt sig lite... :)



HAHAHAHAHAHAHA!!!!



last one.

Jag återupptar nedräkningen... OM 11 TIMMAR FÅR JAG NYCKLARNA TILL MIN LÄGENHET!!! Fett... Just nu ska jag göra ett ryck till med städningen, lus-lyssna på Anna och basically försöka hålla mig vaken... Är sååå trött. men vad fan gör det?

Vi hörs imorgon då Liv blir stor!



Be mine!



veckans träning.

Känns som om det har varit en bättre vecka den här gången. I alla fall jämfört med förra. Lite slappt i slutet och minst en pump-klass för lite, men jag har ju en del annat att tänka på. Ähh, vi kollar:

MÅNDAG:
Power Walk, 40 min II Pilates, 60 min II Body Pump, 60 min
TISDAG: Cross-trainer, 25 min II Body Balance, 60 min II Seriös stretch, 60 min
ONSDAG: Simning, 20 min II Groundance, 35 min II Gym (kondition+överkropp), 50 min II Body Jam, 65 min II Promenad, 60 min
TORSDAG: Body Pump, 60 min II Promenad, 120 min
FREDAG: Vilodag
LÖRDAG:
Löpning, 45 min II Styrketräning hemma, 40 min
SÖNDAG: Body Balance, 60 min II Simning, 40 min II Promenad

Veckans bästa:
Utan snack tjejkvällen i onsdags! Ni ser ju hur mycket träning det blev då. De hade gjort hela hallen så mysig med musik och ljus. Jag började med att få massage -inne i simhallen! Till tända ljus, lugn musik och ljudet från bassängen... Tror seriöst att jag dreglade lite. Var ju där med kusin Mimi plus att jag släpade med mig morsan och hon tog med faster Annika. Sådant borde man verkligen göra oftare. Mimi är himla mysig trots att hon är äckligt perfekt! ;)


Mimi i mitten, perfekta människa! :)


Sen körde vi på och gick runt och pratade och myste emellanåt, själv investerade jag i en snygg och framför allt billig dress från Reebok. Body Jam som jag lovade att berätta om var helt fantastiskt! Det var ju faktiskt dans och INTE dansaerobics! Tror både jag och Mimi blev lika sugna på att göra det igen... och igen... och igen! :) Hoppas det kommer till något gym nära. och så länge tummen upp för Farstahallen som tog dit det i onsdags.

Veckan som kommer blir det en stor utmaning att generera energi till att träna. Planerar dock en del mer udda saker... Spännande va?


Fucking great!



RSS 2.0